Jeg hedder Anders Colding-Jørgensen

Jeg har udviklet nogle koncepter, som handler om at lege og at lære om psykologi og kommunikation. Jeg har valgt at kalde dem PlayWork, men jeg kunne også bare have kaldt dem for nogle spændende kurser, som blander medieformer og lader deltagerne lege med roller og viden.

Kort om mig:

Jeg er uddannet adfærdspsykolog og holder hvert år mange foredrag og workshops om kommunikation og digital adfærd. I foråret 2020 oplevede jeg, som så mange andre der underviser og holder faglige oplæg, at mine opgaver flyttede på nettet (hvis de da ikke forsvandt helt).

Jeg stiller naturligvis gerne op, der hvor mine tilhørere og kursister er. Men efter at have deltaget i nogle webinarer, blev jeg ærligt talt ret skuffet på deltagernes vegne. For formatet var en videooptagelse af et foredrag, tilsat et kommentarfelt. Jeg talte og viste slides og deltagerne lyttede og fik mulighed for at stille spørgsmål. Hele forløbet endte med en video med mine slides og et lillebitte billede af mig, oppe i hjørnet.

Derfor besluttede jeg at udvikle nogle formater der tager udgangspunkt i at deltagerne rent faktisk sidder ved deres værktøj, computeren, og bruge mulighederne på en sjov og lærerig måde.

Hvis du  vil læse mere om mig, kan du gøre det på min officielle hjemmeside.

Du kan også læse om koncepterne her.