PlayWork er min legeplads

Her stjæler jeg fra alle hylder og bygger psykologiske kommunikationskoncepter som fungerer både online og offline – og som først og fremmest er interessante at være med til.

Da jeg havde funder på navnet PLAYWORK, slog jeg det op på nettet. Det viste sig at det også er blevet brugt af en pædagogisk bevægelse, som vil støtte børns ret til fri leg. Det blev navnet kun bedre af. Og jeg besluttede med det samme at det også skal være mit højeste formål med mine PlayWork-koncepter: at lege.

Lige nu har jeg udviklet to koncepter (et tredje er på vej). Præmissen ved dem alle er at du skal gøre “det forbudte”. Du skal nemlig enten lege at du skaber shitstorme eller forfatter phishing-mails. Ved at lege “bad guys”, får du en helt unik mulighed for at forstå de mekanismer og den psykologi der er på spil, når potentielt skadelig kommunikation bliver skabt.

Alle PlayWork-koncepter blander teori og hands-on praksis. I online-udgaven får du undervisning i nogle vigtige psykologiske principper inden for det område vi arbejder med (hvad får f.eks. mennesker til at blive vrede?). Derefter skal du selv lave indhold, som du får feedback på.

Tilpassede koncepter?

PlayWork-koncepter passer ikke til alle situationer og målgrupper, men hvis du står med et kommunikationsproblem,hvor du gerne vil prøve at arbejde med leg og simulation, kan du tage fat i mig. Så kan vi prøve om vi kan udvikle et koncept til jer.

Du kan læse lidt mere om mig og baggrunden her